Sute de porţii de fasole cu ciolan pentru gorjenii din Turburea

Gorjenii din Turburea vor petrece de Ziua Naţională cu vin fiert şi fasole cu ciolan. Autorităţile se vor gândi şi la localnicii care nu se vor putea deplasa până la cantina primăriei şi le vor duce la domiciliu pachete cu mâncare. Nici copiii nu vor fi uitaţi de Moş Nicolae şi Moş Crăciun. Ca în fiecare an, aceştia vor primi cadouri din partea primăriei. Consiliul Local va aloca pentru ei aproximativ 40.000 de lei.

Primăria comunei Turburea va pregăti de 1 Decembrie aproximativ 900 de porţii de fasole cu ciolan şi vin fiert. Masa va fi organizată în cantina primăriei. Primarul Ion Bârcă spune că nu va renunţa la acest obicei întrucât oamenii au fost alături de el la toate alegerile. „Anul acesta, de 1 Decembrie, vom pregăti în jur 800-900 de porţii de fasole cu ciolan şi tot atâtea căni de vin fiert. Masa va putea fi servită la cantina primăriei. Nu vom uita nici de bătrânii care nu se pot deplasa. Reprezentanţii primăriei le vor duce acasă mâncarea. Trebuie să fiu aproape de toţi oamenii din comună pentru că şi ei au fost întotdeauna alături de mine, mai ales la alegeri. La alegerile prezidenţiale am adus pentru domnul Victor Ponta aproximativ 75% din voturi. Consider că în acest fel le pot mulţumi tuturor localnicilor”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Acesta a mai precizat că masa de 1 Decembrie va fi organizată din sponsorizări. Din bugetul local vor fi alocate însă fonduri pentru cadourile copiilor de Moş Nicolae şi Moş Crăciun. „Masa de 1 Decembrie va fi făcută din sponsorizări, însă pentru cadourile copiilor vom aloca 40.000 de lei. De Moş Nicolae cei aproximativ 540 de elevi şi preşcolari vor primi dulciuri, însă de Moş Crăciun cadourile vor fi ceva mai consistente. Vom încerca să le asigurăm toate cele necesare pentru ca fiecare să-şi poată împodobi bradul de Crăciun. Pe lângă cadourile copiilor, de Crăciun vom pregăti şi circa 200 de pachete pentru persoanele cu handicap şi pentru însoţitorii lor. Aşteptăm şi o sponsorizare din partea Petrom. Aceştia ne-au spus că ne vor ajuta cu cadouri de Crăciun. Sperăm să se ţină de cuvânt pentru că localitatea Turburea a reprezentat o gură de oxigen pentru Petrom”, a mai precizat Ion Bârcă.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: