Tânără de 22 de ani, rănită în accident

La data de 09.03.2014, ora 13:13, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 67 Bumbeşti Piţic, a avut un loc eveniment rutier soldat cu victime.

          Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier Gorj şi Poliţiei Oraşului Novaci s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 26 ani, din Tg.Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67, în localitatea Bumbeşti Piţic, a efectuat o manevră de depăşire a unui autovehicul care se deplasa în faţa sa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

          În urma impactului a rezultat rănirea unei tinere în vârstă de 22 ani, din Tg.Jiu, pasager al locului dreapta faţă, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: