Tânărul lovit cu parul fără motiv, în stare critică

Bărbatul reţinut la sfârşitul săptămânii trecute de anchetatori pentru că a lovit cu parul un tânăr din Padeş a primit ieri mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Viaţa victimei atârnă de un fir de păr.

Daniel Jianu este acuzat de tentativă de omor calificat, faptele sale punându-i în pericol viaţa victimei. De altfel, cel pe care l-a lovit, un tânăr de 26 de ani, mai este în viaţă doar cu numele, pentru că medicii de la Craiova care l-au operat ieri îi acordă şanse minime de supravieţuire. Lovitura de par i-a cauzat acestuia un traumatism cranio-cerebral acut deschis, starea victimei fiind extrem de gravă.

Rude ale celui bătut spun că incidentul în care a fost implicat acesta nu are nicio legătură cu vreo horă, aşa cum s-a spus iniţial, cercetările făcute de anchetatori scoţând la iveală că tânărul respectiv s-a aflat la locul şi momentul nepotrivit. Cel care l-a lovit cu parul se certa cu un alt grup de tineri aflaţi la discoteca din vecinătatea casei sale, în faţa porţii acestuia fiind parcată maşina celui pe care avea să-l ciomăgească ulterior. Discuţiile între Jianu şi tinerii de la discotecă au degenerat şi s-a ajuns la aruncat cu pietre unii în alţii, proprietarul maşinii fiind anunţat de prietenii săi să vină şi să-şi scoată maşina din zona „de conflict”.

„Doruţu era în discotecă în momentul în care au venit nişte prieteni şi i-au spus să iese şi să mute maşina că se bat unii cu pietre şi poate i-o lovesc. El era cu un văr al său, Sergiu Pârvulescu, şi amândoi s-au dus să mute maşina. Când au ajuns acolo, Sergiu a primit un par peste mână de la nevasta criminalului, iar pe el l-a lovit direct în cap tipul ăsta pe care l-au arestat acum. Doruţu a rămas pe jos, inconştient, cu capul spart, fără să fi avut vreo vină sau vreo legătură cu ce se întâmpla acolo. L-au dus la spital, s-a ajuns cu el până la Craiova, dar din păcate e în stare foarte gravă, deşi el a fost tot timpul un băiat cuminte, care nu a creat niciodată probleme”, spune Neluţu Trandafir, o rudă a sa.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: