Târgu Jiu: Derbiul Olteniei, între Pandurii și CSU Craiova

Returul campionatului începe cu derbiul Olteniei! Duelul dintre  Pandurii Târgu Jiu şi CS Universitatea Craiova are loc luni, la 20:30, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Antrenorii Craiovei, Cârțu și Săndoi, au fost și ei pe banca pandurilor și susțin că speră că echipa gorjeană nu va retrograda.

Șefii echipei din Craiova, Emil Săndoi și Sorin Cârțu,  au antrenat în trecut Pandurii și spun că au rămas legați de echipa din Gorj: „Şi eu, şi Sorin Cârţu am antrenat Pandurii şi am rămas legaţi cu sufletul de această echipă. Ne-am dori să nu retrogradeze. De altfel, nici nu cred că o vor face, după valoarea individuală a jucătorilor, Pandurii ar trebui să ocupe un loc mult mai bun. Ei pornesc cu un mic avantaj, au disputat deja un meci oficial, contra lui Dinamo în Cupa Ligii, în vreme ce pentru noi va fi prima partidă oficială după trei luni. Pe de altă parte, celor de la Pandurii le lipsesc jucători, din cauza accidentărilor şi suspendărilor. Suntem conştienţi că vor juca pe viaţă şi pe moarte, dată fiind situaţia lor din clasament“, a spus Săndoi în conferinţa de presă de dinaintea meciului.

Speră să câștige

Edi Iordănescu, antrenorul pandurilor, admite că echipa lui Cârțu este bună, dar speră să câștige. “Este un joc de la care avem așteptări mari. Vom avea un adversar foarte bine organizat, agresiv. Nu întâmplător sunt a șasea cea mai bună defensivă. Nu ne va fi ușor, dar încercăm să ne organizăm bine și să câștigăm”, a spus Iordănescu.

Antrenorul de la Pandurii nu-i va avea pe teren pe Nistor, Răduț și Matulevicius. Președintele CS Pandurii, Eugen Pîrvulescu, crede că va fi dificilă partida cu CSU Craiova: "CSU Craiova e revelația turului de campionat, fără îndoială", a declarat Eugen Pârvulescu pentru Dolce Sport. "Este o echipa bine aşezată, am studiat echipa si in jocurile de pregătire din Antalya, arată bine. Cu siguranță vom avea o partidă deosebit de dificilă. Avem nevoie de victorii, pentru că atunci vom urca și în clasament".

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: