Târgu Jiu: Petrecere pentru pensionari de Sfântul Nicolae

La nici o săptămână de la acordarea unei mese festive cu fasole şi cârnaţi de către primăria Târgu Jiu pentru cetăţenii municipiului, administraţia cheamă din nou la petrecere pensionarii din localitate. De Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, sute bătrâni care îşi serbează onomastica, şi nu numai, sunt aşteptaţi să petreacă la cluburile vârstei a treia din municipiul Târgu Jiu. Primăria a alocat pentru organizarea acestor manifestări suma de 5.500 lei. „Se va desfăşura la cluburile vârstei a treia începând cu ora 13. De obicei sunt prezenţi peste 350 de pensionari. Noi ne pregătim pentru numărul acesta. Încă nu este stabilit ce se va servi. Sunt sărbătoriţi în primul rând membrii cluburilor care poartă numele de Nicolae”, a declarat Alina Toader, şef serviciu la Direcţia Publică de Protecţie Socială din cadrul primăriei Târgu Jiu.  

În data de 16 decembrie va avea loc petrecerea „Miracolul Crăciunului”, o expoziţie de icoane la clubul vârstei a treia din strada Olteniţei, începând cu ora 13. Pentru această expoziţie, autorităţile au alocat suma de  4.000 lei.

Iată câţi bani a alocat administraţia pentru organizarea evenimentelor sociale de la finalul acestui an: masă festivă de Crăciun la Casa Iris- 2.200 lei; Revelionul de la Casa Iris 1.500 lei; masa festivă Revelionul Solidarităţii-20.000 lei. 

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: