Târgu Jiu: Tombolă cu premii la colectarea deşeurilor

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec va organiza în zilele de 12 şi 13 octombrie o campanie de colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice în municipiul Târgu Jiu. În acest sens, vor fi organizate puncte de colectare în Piaţa Prefecturii, Parcul Lido, în zona Casei de Cultură, Debarcader şi la Centrul de Colectare Târgu Jiu din strada Termocentralei.

„Municipiul Târgu Jiu se află pe harta participanţilor la Ziua Internaţională a Reciclării Deşeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din întreaga lume. Autorităţile locale şi Serviciul Local de Colectare Gorj, împreună cu partenerii locali, încurajează cetăţenii să se alăture acestei iniţiative europene şi să participe activ la campania din 12-13 octombrie”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei RoRec.
În cadrul campaniei va fi organizată o tombolă cu premii. Organizatorii pun la bătaie un frigider, trei cuptoare cu microunde digitale, cinci aspiratoare cu acumulatori, cinci cafetiere şi cinci seturi nivelă.
Extragerea va avea loc în data de 13 octombrie, la ora 18:00, la punctul de colectare din Piaţa Prefecturii.

Vizualizări: 998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: