Târgujianca Ada îşi lansează primul videoclip

Târgujianca Alexandra Bădoi îşi va lansa primul videoclip din cariera de cântăreaţă. Cunoscută sub numele de scenă Ada, a realizat de curând videoclipul piesei „Cold Shower” la Salonic, piesă ce a fost compusă de ea şi de dj-ii Snatt şi Vix. Ada este şi prezentatoarea rubricii Meteo a Observatorului de dimineaţă de la Antena 1.

Cerinţele regizorului au fost trecute cu brio de târgujianca Alexandra Bădoi, în prezent prezentatoare a rubricii Meteo a Observatorului de dimineaţă de la Antena 1. În videoclipul „Cold Shower” Ada trece prin mai multe stări, în încercarea de a se desprinde de amintirile neplăcute din trecut. Într-un final îşi dă seama că viaţa merge mai departe şi e pregătită pentru un nou început. Respectivul videoclip a apărut după o serie de împliniri pentru Ada pe plan muzical. Astfel, după ce la începutul acestui an artista a declarat că a reuşit să realizeze piesa „Cold Shower” împreună cu Snatt şi Vix şi să colaboreze cu celebra casă de discuri a lui Armin Van Buuren, Armada, la recomandarea dj-ului Markus Schulz, piesa a intrat în mai multe topuri şi a fost difuzată la mai multe radiouri de profil. La Arenele Romane, cei trei au cântat în deschiderea concertului Tiesto, continuând să apară pe aceeaşi scenă cu artişti precum Paul Van Dyk, Above& Beyond, Ferry Corsten şi Moby.

SUCCES

Ada s-a născut la Târgu Jiu pe 6 decembrie 1988. A debutat în media locală la vârsta de 16 ani cu o emisiune de week-end şi a cochetat cu modelling-ul. Anul 2007 a fost unul decisiv pentru cariera sa artistică, acesta fiind anul în care s-a clasat printre cei 24 de semifinalişti la Eurovision, cu o piesă compusă de ea.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: