Târgujiencele, amendate în trafic

Zeci de târgujience au fost oprite pe 1 martie în trafic de către poliţiştii de la Rutieră. În loc să împartă amenzi, oamenii legi le-au oferit mărțișoare.

Doamnele și domnișoarele s-au declarat încântate de gestul polițiștilor, mărturisind că nu este pentru prima dată când sunt oprite în trafic. ”M-am temut de o amendă, pentru că cel cu maşina de lângă mine s-a băgat cam aiurea, dar iată că nu a fost o amendă. Este un gest frumos. Am mai fost oprită în trafic, dar nu ca să primesc mărţişoare”, a spus o participantă la trafic.

Dacă în alte zile faptul că te oprea un poliţist în trafic nu reprezenta un motiv de bucurie, marţi, cu ocazia zilei de 1 Martie, participantele la trafic au fost privilegiate şi s-au bucurat de o surpriză oferită de poliţişti. ”Nu mă aşteptam, am fost luată prin surprindere. Am mai fost oprită în trafic de două ori de când am luat carnetul. Este un gest frumos, nu am ce să zic”, a spus o altă femeie.

Oamenii legii au fost prezenţi în principalele intersecţii din Târgu Jiu, dar şi la cel mai mare centru comercial din oraş pentru a le oferi femeilor un semn de bucurie la începutul primăverii. Poliţiştii gorjeni au oferit peste 300 de mărţişoare care au fost însoţite de urări de bine pentru noul anotimp şi bineînţeles de câteva mesaje preventive.

Galerie foto





Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: