Tătaru a ales Filiaşi pentru că va fi aproape de casă

Fundaşul gorjean Ionuţ Tătaru, fost jucător la Pandurii, dar şi la Gilortul Târgu Cărbuneşti, a semnat luni un contract cu ACSO Filiaşi. Acesta a fost convins de proiectul care se prefigurează la echipa de Liga 3 doljeană, dar mai ales de faptul că este aproape de casă.

Noul proiect al celor de la ACSO Filiaşi, prin care se  dorește promovarea în Liga 2, a presupus în primă fază o nouă echipă tehnică şi apoi o serie de transferuri de jucători cu experienţă.

Unul dintre transferurile perfectate este cel al lui Ionuț Tătaru, care a recunoscut că a fost aproape de venirea la Filiași și în urmă cu un an și jumătate, dar mutarea nu s-a concretizat. ”Am semnat luni, să fie într-un ceas bun! Trebuia să ajung la echipă în urmă cu un an şi jumătate. Atunci am purtat discuţii cu domnul primar Costeluş şi cu domnul preşedinte Spînu, dar a fost altceva la mijloc şi am plecat la Chişineu Criş. Orice fotbalist se gândeşte să plece unde sunt mai mulţi bani şi asta a fost. Acum, văzând celelalte transferuri pe care le-au făcut, mă refer la Dănescu, Vaştag, Săulescu, plus venirea antrenorului Mario Găman şi a secundului Bobi Staicu, m-am hotărât să vin şi eu. Mi-a plăcut proiectul pe care îl au, şi au şi o bază sportivă frumoasă şi, cel mai important este că au gânduri bune pentru Liga a 3-a”, a declarat Tătatru pentru gds.ro, după ce a semnat contractul, mărturisind că a mai contat şi faptul că e aproape acasă, el fiind din Ioneşti, iar anul viitor se va căsători: „Eu, fiind şi aproape de casă, am doar 8 de km de parcurs până la Filiaşi şi am decis imediat să vin. A contat foarte mult că sunt aproape de casă. Nu mai voiam să mai plec, pentru că anul viitor am şi eu nunta”.

Chiar dacă în ultimul sezon ACSO Filiași se clasa pe locul 13, acum doljenii au gânduri mari şi vor să încerce promovarea, acesta fiind principalul motiv pentru care vor să aducă jucători experimentaţi.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: