TeleBAC – noi premii şi 10.000 de accesări pe internet

Campania de premiere „TeleBAC – înveţi şi câştigi!” a desemnat vineri, 9 martie, câştigătorii săptămânii trecute. Opt elevi au câştigat premii în bani şi, dacă vor lua bacalaureatul, ar putea beneficia şi de o excursie de cinci zile în vacanţa de vară. Lecţiile de Limba română şi de Matematică postate pe Internet au depăşit zece mii de vizualizări. Campania care îşi propune să ajute elevii să promoveze examenul de bacalaureat cu ajutor meditaţiilor televizate va dura până în luna mai.

La Matematică, premiul I de 150 de lei a fost câştigat de Andreea Cebuc, elevă la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru. Cele trei menţiuni a câte 50 de lei au fost obţinute de Andrada Adelina Giungală de la acelaşi colegiu, dar şi de Marius Adelin Popescu şi Larisa Dorina Calotă, ambii de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu.

La Limba şi literatura română, premiul I de 150 de lei a fost câştigat de Adina Brehui de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, iar cele trei menţiuni a câte 50 de lei au revenit lui Daniel Budeanu – Liceul Teologic, Denisa Logăscu şi Denisa Diţoiu – Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”.

Premiile pot fi ridicate începând de luni, 12 martie, de la sediul Gorj TV.

Prin campania TeleBAC 2012, profesori de prestigiu de Limba română şi Matematică susţin gratuit lecţii televizate, difuzate de luni până joi, la ora 16.00, la Gorj TV. Fundaţia Pandurul oferă săptămânal premii elevilor care rezolvă temele publicate pe site-ul www.telebac.ro.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: