Teodora Ciobanu, directoare la o instituţie inexistentă

Municipalitatea va depune un proiect pentru obţinerea unei finanţări pentru construirea unui centru de promovare „Constantin Brâncuşi“. Interesant este că autorităţile au deja în minte viitorul director al centrului ce va fi amplasat în fostul sediu PSD. Este vorba despre Teodora Ciobanu, care cel mai probabil va pleca de la Direcţia de Protecţie Socială unde se pare că va fi numit director Adrian Tudor.

Primăria Târgu Jiu a făcut primele demersuri pentru înfiinţarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică “Constantin Brâncuşi”. Astfel că, în şedinţa Consiliului Local de ieri, s-au aprobat două proiecte care au vizat indicatorii economici şi depunerea solicitării de finanţare.

Proiectul are o valoare  totală de 628.720,92 lei şi urmează să se solicite finanţare nerambursabilă prin Programul Operaţional Regional. Primăria Târgu Jiu va aloca fonduri proprii în valoare de 8.626,16 lei, sumă ce reprezintă 2% din costul total eligibil al proiectului. Construcţia în care se va amenaja Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică “Constantin Brâncuşi” se află în strada Crişan nr.3 şi este în patrimoniul municipiului. Mai precis este vorba despre fostul sediu PSD care urmează să fie renovat. La parterul acestei locaţii va funcţiona centrul de informare turistică şi vor fi amenajate câte o sală de expoziţie şi una de recepţie, iar la etaj vor exista spaţiile administrative. Reprezentanţii municipalităţii spun că şefia acestui centru va fi preluată de Teodora Ciobanu, directorul Direcţiei de Protecţie Socială.           

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: