Termen limită pentru depunerea declaraţiile pentru concediile medicale

Patru mii de angajatori din Gorj mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a depune la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) declaraţia inventar a concediilor medicale. Până ieri numai trei angajatori s-au prezentat la CJAS, însă nu au reuşit să depune declaraţiile pentru că nu au avut toate documentele.  Data limită este 15 februarie.

Cei peste patru mii de angajatori din judeţul Gorj trebuie să depună declaraţia inventar a concediilor medicale cu soldul la 31 decembrie 2010 şi cu suma plătită la 31 ianuarie 2011. Această declaraţie este necesară pentru recuperarea sumelor restante la plata concediilor medicale din anul 2006 şi până în prezent. Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj are cele mai mari restanţe la plata concediilor medical la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi la cele două Complexe Energetice Turceni şi Rovinari. „Angajatorii din judeţul Gorj trebuie să vină la Casa Judeţeană de Asigurări de sănătate Gorj să depună declaraţiile inventar pentru recuperarea sumelor restante din 2006 până în 2010. Cei mai mulţi bani îi au de recuperat Complexul Energetic Rovinari şi Turceni, dar şi SNLO”, a declarat Cozma Dumitrescu, director economic CJAS.

Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj a decis ca aceste declaraţii să se depună numai la un singur ghişeu ceea ce înseamnă că va fi aglomeraţie.

Vizualizări: 8,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: