Termen prelungit pentru comisia de verificare a concursurilor de la spital

Consiliul Judeţean Gorj a prelungit perioada de verificare a modului în care au fost organizate şi desfăşurate concursurile de la Spitalul Judeţean, cu încă o lună. Comisia desemnată de Consiliul Judeţean avea termen până pe 12 noiembrie pentru a da verdict, însă s-a considerat că nu este timp suficient pentru verificarea tuturor documentelor şi audierea persoanelor care au participat la examene. De la începutul anului şi până în prezent, la spital au fost desfăşurate circa 60 de concursuri pentru ocuparea posturilor. „S-a aprobat prelungirea perioadei de activitate, până pe 12 decembrie, astfel încât să avem un raport real a ceea ce s-a întâmplat în organizarea concursului, pe partea de legalitate”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Liberalii spun că deja comisia şi-a început activitatea. „Am început să studiem documentele, vom verifica toate concursurile organizate de Spitalul Judeţean Târgu Jiu pe anul 2016, vom avea întâlniri cu participanţii la examene, atât cu cei care au fost admişi, cât şi cu cei care au fost respinşi. De asemenea, vom purta discuţii şi cu managerul spitalului şi Consiliul de Administraţie”, a declarat Victor Banţa, consilier PNL.

Comisia de verificare a concursurilor este formată din cinci consilieri: Ramona Hortopan, consilier PSD; Victor Banţa, consilier PNL; David Groşanu, consilier PSRo; Gheorghe Daviţoiu, consilier PMP, şi Marius Borcan, consilier ALDE. 

Vizualizări: 281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: