Thriller cu final fericit

Energia a castigat cu mari emotii meciul cu Dinamo Calarasi. Elevii lui Andries au condus si la 9 goluri diferenta dar au fost foarte aproape de a fi egalati la ultima faza! Dinamovistii au facut scandal dupa ce li s-a refuzat o lovitura de la 7 metri iar Energia s-a impus cu 24 la 23.

Va multumim pentru vizionare, mai veniti pe la noi! Handbalistii Energiei le-au servit suporterilor un adevarat thriller la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon. Thrillerul a fost insa unul cu happy-end. Energia s-a impus la limita iar fanii au plecat multumiti de la sala.

Emoţii la ultimul meci acasă

Fanii nu s-au înghesuit la ultimul meci al Energiei pe teren propriu din acest sezon. Sala a fost plină doar pe jumătate dar cei care au venit au avut ce vedea! Un meci ce părea iniţial de vacanţă s-a transformat într-un veritabil thriller. Trupa lui Andrieş a fost aproape de rata victoria într-un meci dominat copios în prima repriză. Giotoiu şi compania au condus şi la 9 goluri diferenţă iar la pauză aveau 15-8. Rolul de înger păzitor jucat de Dragomir în prima parte a fost preluat în repriza a doua de portarul dinamovist Marocico. Acesta le-a făcut zile fripte gorjenilor care au scăpat până la urmă cu faţa curată. Ultima fază a meciului dintre Energia şi Dinamo a stârnit ceva disensiuni. Dinamoviştii au protestat în van. Arbitrii Barbu şi Nica au dat fault în atac la un duel între un dinamovist şi Giotoiu iar Energia s-a impus cu 24 la 23. Gorjenii mai un singur meci până la finele sezonului, în acest weekend în deplasare la Suceava. Cel mai probabil, Energia va încheia sezonul pe locul 6, adică în obiectiv.

„Nu ai cum să obţii o victorie uşoară când ratezi de 12 ori singur cu portarul. Când primeşti doar 23 de goluri, şi dai 24 plus alte 12 ratări, ce să mai spui- Asta este, bine că am câştigat. Nu-mi doream acest spectacol, dar asta a ieşit. E o victorie, încheiem campionatul acasă cu victorie şi ceea ce mă bucură e rezultatul final.”

Liviu Andrieş, antrenor Energia Pandurii

 „E mai frumos aşa, cu suspans… Pe greşelile noastre au revenit, dar am fost mai buni decât ei exceptând poate ultimele 15 minute. Nu ştiu dacă în cazul unei victorii categorice era mai frumos.”

Mihai Păiuş, Energia Pandurii

 „Mai avem un singur meci în campionat, la Suceava. Nu avem presiune, mergem la rezultat. Orice e posibil la Suceava, jucăm fără presiune şi poate să îţi iasă să câştigi, dar şi să pierzi.”

Paul Giotoiu, Energia Pandurii

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: