Tiberiu Trotea vrea să-l păstreze pe Stângă la Energia

Energia Pandurii e aproape de vacanţă, ultima etapă fiind programată în acest weekend. Vor urma apoi meciurile din Cupa României, dar până când şi această competiţie se va încheia va mai trece o perioadă în care conducerea clubului gorjean va trebui să semneze contractul cu antrenorul Vasile Stângă pentru viitorul sezon. Tehnicianul s-a arătat dispus să continue cu Pandurii chiar dacă oficialii federaţiei nu au fost de la început de acord. Mai rămâne ca şi Consiliul de Administraţie să decidă acum dacă vrea ca Energia Pandurii să atace sezonul viitor lupta pentru titlu.

Antrenorul Vasile Stângă a vorbit deseori despre continuarea contractului cu Energia Pandurii şi în viitorul sezon. Acest lucru ar implica însă ca echipa să se mai întărească, dar şi ca obiectivul acesteia să fie câştigarea titlului. Conducerea echipei îşi doreşte în mod normal acest lucru, mai rămâne ca şi finanţatorii să fie de acord să acorde bugetul necesar unui astfel de obiectiv.

Mulţumit de munca antrenorului Stângă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Energia Rovinari, Tiberiu Trotea, apreciază munca antrenorului Vasile Stângă şi aşteaptă acum să vadă care sunt condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru a trece la nivelul următor. Energia a demonstrat că poate ajunge pe podium, în elita handbalului românesc, dar pentru următorul pas e nevoie de o susţinere mai consistentă. „Vasile Stângă este un antrenor care a demonstrat că poate face performanţă oriunde, nu numai la Târgu Jiu. Încă nu am discutat despre această problemă a semnării unui contract cu antrenorul şi pentru sezonul viitor dar trebuie să vedem acum care sunt pretenţiile dumnealui şi în ce condiţii ar dori să îndeplinim pentru a rămâne la noi. Şi dacă noi vom putea îndeplini aceste condiţii atunci vom continua cu domnul Vasile Stângă. E vorba aici şi de jucătorii pe care dânsul îi doreşte şi de o investiţie mai mare probabil în echipă pentru a avea rezultate mai bune”, a spus directorul Complexului Rovinari care este principalul finanţator al echipei de handbal.

Săptămâna viitoare vor stabili bugetul

Tiberiu Trotea a precizat că e la curent cu intenţia antrenorului Stângă de a ataca titlul şi este de acord cu un astfel de obiectiv: „Ştiu de obiectivul domnului Stângă de a încerca să câştige anul viitor titlul cu echipa din Târgu Jiu. În principiu vom discuta cu staff-ul echipei şi cu toţi cei care participă la finanţarea clubului despre ce implică un astfel de obiectiv şi apoi vom lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul. Trebuie să vedem ce înseamnă ca şi buget un astfel de obiectiv şi dacă îl vom putea asigura. Mai e de disputat acum şi ultimul meci şi sperăm să fie un rezultat pozitiv la meciul cu U Cluj şi atunci să fie şi mai motivată discuţia pe care o avem de purtat între finanţatorii echipei”. Preşedintele este de acord ca antrenorul naţionalei să rămână la Târgu Jiu precizând însă că nu poate decide singur în acest caz: „Eu sunt unul dintre oamenii care doresc să nu cheltuim banii fără a avea şi nişte rezultate bune. Nu pot să decid de unul singur în acest caz pentru că mai sunt şi alţi membri în conducerea acestui club dar cert este că dorinţa mea personală este de a promova o echipă de top care să reprezinte cu cinste judeţul Gorj şi oraşul nostru şi de ce nu şi România la un moment dat pentru că va juca în competiţii europene”. Discuţiile dintre finanţatorii clubului se vor purta săptămâna viitoare, după ce se va încheia campionatul, Energia urmând să joace sezonul viitor în cupele europene.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: