Tilincă: Antrenamentul de la Rânca, mai greu decât cel din Antalya

Atacantul Cosmin Tilincă este unul dintre atacanţii care au marcat în meciurile din Antalya având evoluţii destul de bune. Deşi a ratat din nou destul de mult, important e faptul că şi-a creat ocazii, pentru retur dorind să redevină un bun marcator pentru Pandurii. Atacantul clujean spune că s-a pregătit foarte bine în Antalya şi nu a avut nici un fel de probleme aşteptând acum cu nerăbdare returul pentru a dovedi că pregătirea efectuată a fost foarte bună.

Reporter: Cum te simţi după perioada aceasta de pregătire, eşti în formă pentru returul de campionat care se apropie?

Cosmin Tilincă: Din moment ce am efectuat toate antrenamentele integral şi nu am avut nici un fel de problemă, normal că mă simt bine. Cred că m-am pregătit foarte bine şi vom vede rezultatele în campionat.

Rep.: Cum a fost perioada aceasta de pregătire, a fost mai greu decât alte cantonamente?

C.T.: E normal să fie mai greu în perioada cantonamentelor, e o perioadă care nu le place sportivilor în general dar fără această perioadă nu putem ţine piept adversarilor în campionat. A fost o perioadă mai grea de o săptămână la Rânca unde am acumulat pregătire fizică iar aici ne-am bazat doar pe jocuri şi pe pregătire tehnico-tactică cu mingea. Sper să ne fie de folos tot ce am făcut în Antalya. Aşteptăm acum să punem în aplicare ce am făcut aici în campionat.

Rep.: Adversarii din meciurile amicale cum ţi s-au părut, la meciurile la care ai evoluat?

C.T.: La primele meciuri din Antalya fiecare a jucat câte o repriză dar acum pe final am avut câte un meci întreg. Adversari au fost cam toţi sub nivelul nostru puţin şi nu pot să spun că ne-au creat mari probleme. A fost două egaluri, două victorii şi o înfrângere. Dar au fost rezultate bune şi am fi dorit toţi să fi terminat cu rezultate pozitive dar la ultimul meci a plouat continuu şi ne-a fost mai greu. Rezultatele acestea contează doar pentru moralul nostru pentru că victoriile aduc victorii dar altfel nu. Nu poţi să pierzi toate meciurile de pregătire şi după aceea să speri în campionat că vei reuşi evoluţii bune. E adevărat că nici un meci nu seamănă cu altul dar poate că în campionat ne va fi mai bine după cum ne-am pregătit şi vom avea numai evoluţii bune.

Rep.: Cum vezi echipa după acest stagiu, e mai puternică, mai ales după ce s-au mai făcut unele achiziţii?

C.T.: Echipa e puternică după această perioadă, mai ales că nu au mai fost accidentări, doar la ultimul meci dar am înţeles că nu ar fi ceva foarte grav. Toţi jucătorii s-au pregătit bine, nimeni nu a lipsit de la antrenamente medical sau din alte motive. Plus că au mai venit 2-3 jucători care ne pot ajuta în acest retur. Sper să ne putem baza pe ei şi să avem rezultate cât mai bune în acest retur.

Rep.: Cum e atmosfera acum în vestiarul echipei, rămâne Pandurii un grup unit acum după ce a plecat căpitanul Stângă?

C.T.: A plecat dar avem alţi doi căpitani, Păcurar şi Chibulcutean. Dar nu cred că ar conta foarte mult plecarea lui Stângă. Noi rămânem aceiaşi şi atmosfera e destul de bună la echipă. Avem un antrenor tânăr în care avem încredere că putem reuşi lucruri bune împreună. Şi asta ne uneşte şi mai mult.

Rep.: Cum vezi returul care va urma pentru Pandurii?

C.T.: Eu cred că va fi un retur bun pentru noi, ne-am pregătit bine în acest stagiu şi nu văd de ce nu am avea şi rezultate bune. În ceea ce mă priveşte îmi doresc să joc cât mai bine şi să ajut echipa înscriind cât mai multe goluri.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: