Toată lumea citeşte Pandurul!

Toată lumea citeşte Pandurul! Afirmaţia este susţinută de numărul gorjenilor care plătesc câţiva lei pentru a primi Pandurul în fiecare dimineaţă, de miile de cititori de pe ediţia online a ziarului, de cei care ne trimit e-mailuri sau sună la redacţie pentru a semnala diverse lucruri şi mai ales de reacţia oamenilor şi a instituţiilor faţă de subiectele relatate de noi.

Abordarea subiectelor noastre a fost însuşită de alte persoane ceea ce înseamnă că ne-am făcut treaba, aceea de a forma opinii.

Pe 10 octombrie 2008 a apărut primul număr din Pandurul. De atunci s-a schimbat echipa editorială, au plecat colegi, au venit oameni noi, formatul ziarului a fost frecvent modificat în speranţa că produsul final va fi tot mai bun. În schimb, ne-am păstrat entuziasmul. Aşa am rămas numărul 1 în Gorj! Ne dorim să rămânem numărul 1 în Gorj şi facem acest lucru analizând mereu alegerile cititorilor în ceea ce priveşte subiectele, relatând cu obiectivitate şi tratându-ne meseria de jurnalişti cu maximă responsabilitate pentru că cititorii noştri sunt inteligenţi. Avem cititori inteligenţi!

O zi ca aceasta este întotdeauna un prilej de bilanţ. Pandurul are sute de abonamente în tot judeţul, este cel mai citit ziar de pe Internet cu mii de cititori zilnic, un cotidian înregistrat la Biroul Român de Audit al Tirajelor. Şi totul datorită cititorilor noştri cărora le mulţumim şi îi invităm să fie la fel de critici pentru că ne ajută să fim mai buni. Mulţumim de asemenea colegilor de la Gorj TV şi Radio Infinit cu care avem o colaborare excepţională!

Redacţia Pandurul

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: