Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Traficanţi de ţigări doljeni prinşi la Târgu-Jiu

Doi traficanţi de ţigări au fost prinşi azi-noapte de poliţiştii din Târgu Jiu. Cu maşina ticsită de ţigări, cei doi bărbaţi de 31 şi 34 de ani, ambii din Băileşti, judeţul Dolj, îşi aşteptau cumpărătorii într-o parcare din strada Olari. În urma percheziţiei maşinii în care se aflau, poliţiştii au găsit peste 6.000 de pachete de ţigări de diferite mărci fără acte de provenienţă. Marfa, în valoare de peste 300 de milioane de lei vechi a fost confiscată, iar unul dintre cei doi bărbaţi a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 1.500 de lei.

Aceasta este a noua captură importantă de ţigări cu peste 1.000 de pachete confiscate de poliţiştii gorjeni, de la începutul anului. Tot pe parcursul acestui an, alţi 80 de traficanţi de ţigări de contrabandă au fost prinşi de poliţişti, capturile fiind de sub 1.000 de pachete.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: