Transloc are nevoie de mecanici auto

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu are nevoie de mecanici auto. Trei posturi au fost scoase la concurs, iar dosarele candidaților pot fi depuse din această săptămână, la sediul Transloc.

„Societatea Transloc scoate la concurs trei posturi de mecanic auto. Începând cu data de 3 ianuarie și până la data de 11 ianuarie, unitatea primește dosarele de înscriere la concurs. Dosarele se depun la secretariatul unității”, a transmis directorul Vasile Căilean.

Tot mai multe trolee și autobuze vechi se defectează, iar mecanicii de la Transloc abia fac față reparațiilor. Multe mijloace de transport sunt vechi de peste 20 de ani și au chiar și peste 800 de mii de kilometri la bord. Așa că și defecțiunile apar zilnic. „Sunt autobuze care se defectează. Am tras mereu semnale de alarmă cu privire la vechimea parcului auto și defecțiunile apar. Întâmpinăm dificultăți, de multe ori, în a procura piese de schimb. Nu se mai fabrică. Noi mai avem trase pe dreapta niște trolee și mai luăm de acolo piese. Așteptăm mijloacele de transport noi”, a spus directorul Transloc. (A.A.)

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: