Parcarea de la Piața Centrală produce bani frumoși

Primăria Târgu Jiu face bani frumoși din încasările pe parcare în Piața Centrală. Într-o singură zi, autoritățile au încasat circa 3.000 de lei. De două săptămâni, de când administrează parcarea de la Rodna, municipalitatea se laudă că încasările sunt peste așteptări.

Primarul Marcel Romanescu preconizează că va încasa și 60 de mii de lei lunar de pe urma parcării de la Rodna: “Media este de 2.000 de lei pe zi. Am făcut o estimare undeva la 50 de mii de lei pe lună și cred că acesta va fi nivelul încasărilor pe luna decembrie. Sunt încasări foarte mari raportate la ce s-a întâmplat anterior, când primăria primea 8000 de lei. Sunt încasări de șase ori mai mari. Mai apar 10 mii de lei pentru spațiile utilizate în acea parcare. Sunt niște bani încasați separat. 2.700 a fost vârful de încasări pe care le-a avut acea parcare. 2.700 de lei într-o singură zi”.

De anul viitor, vor fi impuse și reguli noi de circulație în zonă. Mașinile care vor ieși din parcare nu vor mai avea acces spre bulevard. „De pe 1 ianuarie, accesul se va face din bulevardul Constantin Brâncuși și ieșirea se va face pe Aleea Digului spre Interex și podul Jiului. Va fi un alt sens de mișcare a mașinilor care vor ieși din această parcare”, a transmis primarul. (A.A.)

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: