Trasee noi pentru mijloacele de transport public

Gorjenii vor avea mijloace de transport asigurate pentru încă două trasee. Este vorba despre: Târgu Jiu- Bobu- Maghereşti- Dumbrăveni şi Târgu Jiu- Târgu Cărbuneşti- Aninoasa- Sterpoaia. De asemenea, s-au introdus staţiile Teleşti Centru şi Buduhala, pe traseul Motru- Câlnic- Târgu Jiu, şi staţia Poieniţa, pe traseul Târgu Jiu- Târgu Cărbuneşti- Poiana Seciuri. Aceste trasee au fost aprobate de către Consiliul Judeţean în cadrul şedinţei de vineri. (D.M.)

Alte ştiri pe scurt:

Staţii scoase de pe trasee

Consilierii judeţenei au decis scoaterea din Programul de transport public judeţean de curse regulate pe următoarele trasee: Târgu Jiu- Mătăsari- Miculeşti; Târgu Jiu- Brădiceni- Cloşani; Târgu Jiu- Brădiceni- Peştişani; Târgu Jiu- Brădiceni- Apa Neagră; Târgu Jiu- Arcani- Brădiceni şi Târgu Jiu- Brădiceni- Costeni. Decizia a fost motivată prin faptul că aceste trasee nu au fost solicitate la licitaţii. (D.M.)

Pregătiri pentru Ziua Eroilor

Autorităţile locale şi judeţene au început pregătirile pentru Ziua Eroilor. Manifestări dedicate eroilor vor avea loc în toate localităţile din Gorj unde există Monumente ale Eroilor Neamului. Astfel, în data de 2 iunie, în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu va fi intonat Imnul de Stat al României, se vor organiza slujbe de pomenire şi vor fi păstrate momente de reculegere în memoria eroilor. Vor fi depuse coroane şi jerbe de flori la toate monumentele eroilor de pe raza municipiului. (D.M.)

Bal mascat şi discotecă de Ziua Copilului

Copiii din Târgu Jiu vor avea parte de o serie de surprize de ziua lor. Mâine începând cu orele 10.00 vor fi organizate concursuri de desene pe asfalt, triciclete şi biciclete. În Parcul Central vor avea loc spectacole ale elevilor de la Palatul Copiilor şi un teatru de păpuşi. De asemenea, în zona centrală elevii vor mărşălui pentru a transmite mesaje anti-alcool. Începând cu orele 18.00, în Piaţa Prefecturii vor avea loc demonstraţii ale poliţiei, jandarmilor, pompierilor şi salvamontiştilor. După aceea copiii sunt invitaţi la spectacolul de magie “Clownul adormit” ce va avea loc pe scena amfiteatrului din zona centrală. Ziua de 1 Iunie se va încheia cu un bal mascat şi o discotecă pentru copii. (D.M.)                       

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: