Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Treceţi şi la joc !

După două săptămâni de pregătire fizică intensă, handbaliştii Energiei trec şi la jocul cu mingea. Gorjenii au programate două meciuri amicale, duminică şi luni, pe teren propriu cu Extrem Baia Mare. Meciul de duminică se joacă de la ora 11.30 iar cel de luni tot dimineaţa, la o oră ce va fi stabilită în scurt timp. „În meciurile cu Extrem Baia Mare vom pune accent pe alergare, să vedem unde suntem din punct de vedere fizic. Tactic este clar că va fi foarte greu să avem relații de joc, acum, că vor veni și cei doi noi jucători, dar nu pun accent acum decât pe aspectul fizic”, spune Andrieş. Energia a rezolvat transferul interului Ioan Roşca de la CSM Bucureşti şi mai caută acum o extremă dreaptă care să suplinească absenţa lui Apolzan, accidentat. „Este o achiziție destul de bună. Chiar dacă la sfârșitul turului eram pesimist și credeam că nu vom reuși să facem niciun transfer, sunt fericit acum că am reușit să facem două transferuri destul de bune. Sunt convins că acești doi jucători ne vor ajuta în acest retur de campionat care se anunță extrem de disputat”, mai spune antrenorul cu referire şi la Mihai Păiuş care s-a întors la Energia în această iarnă.

E bine la Energia, altfel nu m-aş fi întors. Vreau rezultate mai bune cu echipa, nu sunt mulţumit cu un loc de pluton, trebuie să tindem mai sus. Am semnat pe 1 an şi jumătate, dar e posibil să stau mai mult la Tg-Jiu. Colegii m-au reprimit bine.”     Mihai Păiuş, Energia Pandurii

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: