Trei accidente, trei victime

3 persoane rănite uşor – bilanţul celor 3 accidente de circulaţie, înregistrate pe parcursul zilei de 15 mai 2011, în judeţul Gorj. Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că aceste evenimente au fost generate de imprudenţa în conducere.

♦ Duminică dimineaţa, la orele 08:30, B.C.F., de 26 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B, la ieşirea din localitatea Însurăţei, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul de plăci al unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat cu ambulanţa la un spital din Tg.Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

♦ La orele 13:35, poliţiştii Postului de Poliţie Ţânţăreni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un participant la trafic, despre faptul că în satul Floreşti, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din  primele cercetări efectuate, s-a stabilit că G.I., de 57 ani, din comuna Ţânţăreni se deplasa pe o bicicletă, iar în momentul în care a schimbat direcţiei de mers, virând la stânga, nu s-a asigurat corespunzător şi a fost acroşat de autoturismul condus de către o tânără, B.A., de 22 de ani, din municipiul Bucurşeti, care se deplasa pe DJ 661 Floreşti, din direcţia Tg. Cărbuneşti în direcţia Filiaşi.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

♦ Un alt eveniment rutier, s-a produs în jurul orelor 14:25, pe str. Molidului din municipiul Motru.

Pe parcursul cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat că I.N.M., de 20 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un moped pe str. Molidului, a pătruns pe sensul opus de mers, aici acroşând autoturismul condus regulamentar de B.D., de 26 ani, din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: