Trei sârbi la 760.000 de euro

Toţi cei trei sârbi care mai au contract cu Pandurii au fost puţi pe lista de transfer sa clubului Pandurii aseară. Aceştia au fost cotaţi în total la 760 000 de euro de către preşedintele Consiliului de Administraţie Marin Condescu care a şi anunţat că sunt de vânzare. Impresarul acestora, Zvonco Milojkovic,  a fost cel care a spus ieri că nu vrea ca jucătorii săi să evolueze în Liga a II-a, acesta preferând însă variante diferite pentru cei trei jucători.

Antrenorul Marius Baciu spunea că nu vor pleca de la echipă foarte mulţi jucători, urmând ca scheletul acesteia să fie făcut tot pe vechea echipă: „Nu vor pleca decât doi-trei jucători. Sunt un antrenor căruia îi place angajamentul, cei care nu vor băga piciorul vor avea de suferit”.

Totuşi impresarul sârbilor din lot Zvonko Milojkovic spunea ieri că doar Basara va mai rămâne la Pandurii, în timp ce Vranjes va merge împrumut la o altă echipă,  iar Martinovic se va lăsa de fotbal.

Martinovic este cel mai scump

În replică preşedintele Marin Condescu a declarat că îi pune pe toţi cei trei sârbi pe lista de transfer a clubului: „Îi dăm pe toţi care sunt sub contract cu Zvonko Milojkovic. Am discutat deja cu el şi l-am trimis să ia hârtie că toţi jucătorii săi pe care îi are la Târgu Jiu sunt transferabili. Dacă am fost prietenoşi cu el asta nu înseamnă că ne poate face şi politica de transferuri. Preţul de transfer al lui Martinovic este de 450.000 euro, Vranjes poate pleca pentru 300.000 euro, iar Basara costă 10.000 euro”. În total cei trei jucători sunt cotaţi la 760.000 de euro, dar e greu de crezut că s-ar putea obţine acest preţ pe ei. Cel mai bun dintre jucătorii sârbi din lot s-a dovedit Martinovic care se află acum în vacanţă la Dubrovnik şi ieri nu avea cunoştinţă despre faptul că s-ar lăsa de fotbal sau ar fi pus pe lista de transfer: „Eu sunt în vacanţă cu prietena mea şi nu ştiu mai nimic din ce se discută acolo. Vreau să stau liniştit şi să scap de stresul din campionat”, a spus Martinovic care va reveni la data stabilită la reunirea lotului.

Preşedintele executiv Eugen  Pârvulescu a declarat că nu se gândeşte decât la revenirea cât mai repede în prima ligă a echipei şi de aceea va face o strategie în ceea ce priveşte transferurile mult mai bună lăsând să plece foarte puţini fotbalişti din lotul actual: „Vom face o listă cu jucătorii care îi vom pune pe lista de transferuri. Vor fi 3-4 jucători pe care vrem să obţinem bani. Vorbim la telefon zilnic cu 2-3 jucători, şi eu şi Marius Baciu, iar concluzia este una clară: jucătorii sunt afectaţi de această retrogradare şi sunt dispuşi să ne ajute să revenim în Liga 1”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: