Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei tone de trufe, recoltate în Gorj

Direcția Silvică Gorj a scos la licitație serviciul de recoltare a trei tone de trufe. Tariful de plecare este de o sută de lei pe kilogram, asta înseamnă pentru întreaga cantitate 300.000 de lei fără TVA.

Un kilogram de trufe poate fi vândut și cu o mie de euro, în funcție de calitate. Căutătorii de trufe au câini specializați în găsirea acestora.

Deja s-au înscris la licitație mai multe firme. În anii trecuți, licitația a fost adjucată chiar și la o sută de mii de euro.

Trufele sunt ciuperci deosebite, aromate, care cresc la circa 20 – 30 cm adâncime. Pot fi găsite doar cu ajutorul câinilor special antrenați.

Acestea apar în anumite condiții de temperatură și umiditate, pădurile Gorjului fiind vestite pentru calitatea trufelor.

Vizualizări: 4,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: