Trimis în judecată pentru violarea fiicei concubinei sale

Bărbatul care cu o lună în urmă a fost băgat după gratii pentru presupusa abuzare sexuală a unei minore va rămâne la răcoare încă o bună perioadă de timp, el fiind trimis acum în judecată pentru că ar fi siluit-o pe fata de 10 ani a concubinei sale.

Marian Cacalete a negat în permanenţă că ar fi comis faptele, dar procurorii au concluzionat la finalul investigaţiilor penale că acesta a comis abuzurile sexuale de care l-a acuzat iubita sa, Iuliana Pîslea. Femeia are două fete, cea mică având 6 ani, împreună cu ele ea fiind plecată în străinătate, Cacalete fiind considerat „stâlpul familiei”. Din rechizitoriul anchetatorilor reiese însă că acesta şi-a bătut joc de fiica cea mică a femeii de mai multe ori, faptele petrecându-se în special în Grecia.

Nu recunoaşte

„S-a reţinut de procuror că inculpatul în mod repetat a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu fiica concubinei sale, încă din anul 2007, când victima nu împlinise 10 ani şi era în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, perioadă în care cei trei au locuit în oraşul Atena din Grecia, unde inculpatul şi concubina sa prestau activităţi sezoniere. Ulterior, inculpatul a mai întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată în diverse împrejurări, în perioada în care a locuit cu aceasta, cu concubina sa şi cu fiica sa în vârstă de 6 ani în insula Creta sau în perioada în care au locuit în Franţa, în absenţa din locuinţă a fiicei sale şi a concubinei sale. După revenirea în ţară, în luna mai 2010, inculpatul a încercat să întreţină din nou relaţii sexuale cu partea vătămată, în absenţa concubinei sale, însă a renunţat urmare a refuzului victimei, care ulterior a relatat mamei  sale faptele săvârşite de inculpat iar aceasta a sesizat organele de poliţie”, menţionează procurorul Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cacalete nu şi-a recunoscut faptele, părinţii săi susţinând şi ei că, de fapt, Pîslea nu a dorit decât să rămână cu casa pe care cei doi au reuşit să o achiziţioneze în zona Turceni cu banii strânşi din munca în străinătate. Procesul acestuia a început ieri la Târgu Jiu cu o amânare, judecata urmând să îşi intre în linie dreaptă de abia după mijlocul verii, când magistraţii revin şi ei din vacanţa judecătorească de care vor avea parte în curând. Inculpatul a beneficiat însă deja de clemenţa magistraţilor la începutul lui iunie, chiar pe 1, de Ziua Copilului, când propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia a fost respinsă. Un mandat pe numele lui Cacalete s-a obţinut de abia la Curtea de Apel Craiova, pe 11 iunie acesta primind mandat pentru 29 de zile. Între timp, Direcţia Generală de Paşapoarte a cerut limitarea dreptului de călătorie în străinătate a acestuia, procesul rămânând oarecum fără obiect, suspectul ajungând în cele din urmă în spatele gratiilor.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: