Turism electoral cu iz de harem

Turismul electoral şi-a făcut simţită prezenţa şi la acest tur de scrutin. În comuna gorjeană Aninoasa, un consilier local de la Partidul Social Democrat a cărat oamenii la vot. În mai puţin de o jumătatea de oră consilierul PSD a făcut două transporturi cu maşina personală la aceeaşi secţie din Aninoasa. Explicaţia lui a fost cât se poate de hilară : ,,Îmi a duc nevestele la vot’’.

Un consilier local din comuna gorjeană Aninoasa, membru al Partidului Social Democrat, se pare că este adeptul haremului, însă în variata românească. În mai puţin de o jumătatea de oră consilierul PSD a făcut două transporturi de alegători către aceeaşi secţie de vot cu maşina personală. Consilierul a încercat să-şi explice gestul susţinând că nu este înterzis să-şi aducă nevestele la vot, pentru că nu are doar una-două, ci şapte.

La Secţia din Comuna Aninoasa trebuiau să voteze aproximativ 1200 de persoane, însă până la prânz şi-au exercitat dreptul la vot numai 300 de alegători. Peste 45 de alegători au votat la secţia din Aninoasa pe liste suplimentare, existând posibilitatea că printre aceştia să se numere şi numerosele neveste ale consilierului PSD.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: