UCB scoate posturi la concurs

UCB scoate posturi la concurs

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu va scoate la concurs în anul universitar 2010-2011 42 de posturi de preparatori, asistenţi universitari şi lectori. Dintre acestea 12 sunt de preparator universitar, 16 sunt de asistent universitari şi 14 de lector. Cele mai multe posturi, în număr de zece, vor fi scoase la concurs la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. (A.A.)

Bani pentru proiectul “Redescoperă Gorjul”

Consiliul Judeţean Gorj a alocat suma de 198.896,26 lei pentru cofinanţarea proiectului “Redescoperă Gorjul”. Acest proiect îşi propune să îmbunătăţească vizibilitatea judeţului Gorj ca destinaţie turistică, transformându-l totodată într-o zonă atractivă pentru investiţii. Valoarea totală a proiectului este de 970.549,24 lei şi se implementează pe o perioadă de 12 luni. (D.M.)

40.000 lei pentru fotbaliştii juniori

Consilierii judeţeni au aprobat, în şedinţa de ieri, alocarea sumei de 40.000 lei Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, pentru anul competiţional 2010-2011. În urma parteneriatului încheiat între Federaţia Română de Fotbal, Consiliul Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj, selecţionata judeţeană Gorj Under 16 va fi susţinută în campionatul naţional. Acest parteneriat este adresat copiilor sub 16 ani, care nu au o competiţie oficială de fotbal. (D.M.)

Bursa locurilor de muncă

Absolvenţii sunt aşteptaţi astăzi la bursa locurilor de muncă la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Potrivit datelor furnizate de AJOFM Gorj vor fi puse la dispoziţia tinerilor şomeri sute de locuri de muncă. Şi-au anunţat prezenţa 40 de angajatori care oferă peste 400 de locuri de muncă, respectiv de bucătari, ospătari, paznici, în domeniul asigurărilor, în agricultură, dar şi inginerie. (L.G.)

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: