Încă un eşec pentru Pandurii în amicale

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat încă un eşec în meciurile de pregătire. Echipa aflată în cantonament la Timişoara a fost învinsă categoric de ASU Poli cu scorul de 5-0 în amicalul disputat miercuri după-amiază, la doar o zi după ce gorjenii mai jucaseră un meci de pregătire.

Cinci goluri au încasat jucătorii lui Călin Cojocaru în amicalul cu ASU Poli Timişoara de miercuri, acesta fiind al doilea joc de verificare pierdut de gorjeni în stagiul de pregătire de la Timişoara. Meciul s-a disputat pe un teren din cadrul complexul sportiv de lângă Stadionul Dan Păltinișanu, la doar o zi după ce Pandurii jucaseră deja un amical cu formaţia de Liga 3, Ghoroda şi Giarmata Vii.

Antrenorul Călin Cojocaru a început meciul în formula: Aldescu – Dieu Merci, Moisie, Diau, Grecu, Dobre, Siyla, Acosto, Zaborowski,  Bunga, Goma, pe parcursul meciului fiind trimişi pe teren şi Iovicin, Opriţa – Cotolan, Erhard, Cojocaru, Velcotă, Filip, Habet, Răchişan, Vaida, Cordunean şi Peia. Dodoi și Pleșa nu au jucat nici de această dată după ce au lipsit şi de la amicalul de marţi, aceştia fiind ușor accidentați.

Bakary Jaiteh și Prince Buaben nu s-au alăturat încă echipei după ce antrenorul Călin Cojocaru preciza că vor ajunge şi aceştia la pregătire în cursul acestei săptămâni. „Bakary a trebuit să-și facă acte pentru rezidența pe care o are în Italia, iar Buaben are ceva probleme personale, dar ne-au anunțat că vin lângă noi în zilele următoare”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, citat de liga2.ro.

Acesta a fost cel de-al patrulea meci amical disputat de Pandurii de la începutul pregătirii la Timişoara, gorjenii având, conform programării încă un joc amical de disputat vineri, la încheierea stagiului de pregătire centralizată.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: