Un spaniol, favorit să preia Universitatea Craiova

Antrenorul spaniol Paco Jemez este favorit să preia banca tehnică a Universității Craiova. Alături de acesta şi antrenorul Marinos Ouzoundis  se află pe lista lui Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după despărțirea de Corneliu Papură, iar spaniolul Paco Jemez este favorit să preia banca tehnică a oltenilor.

Pe lista lui Mihai Rotaru se află în acest moment doi antrenori pentru a-l înlocui pe Corneliu Papură. Paco Jemez și Marinos Ouzoundis sunt pe lista patronului echipei din Bănie, dar primul este favorit, după cum anunță Fanatik.

Mihai Rotaru a ajuns la cei doi antrenori după ce a discutat cu Laurențiu Reghecampf, fostul tehnician al FCSB-ului, dar acesta i-a transmis afaceristului că își dorește o nouă aventură în străinătate. Conform sursei citate, Mihai Rotaru a avut de ales între Paco Jemez și Marinos Quzoundis, iar primul este favorit să preia banca tehnică a oltenilor. Acesta a antrenat în sezonul precedent Rayo Vallecano și s-a aflat și pe lista oficialilor de la Dinamo în momentul în care Pablo Cortacero a venit la formația din Ștefan cel Mare.

Paco Jemez este recunoscut pentru faptul că preferă să joace ofensiv, iar în 2014 a fost comparat de către jurnaliștii de la Four Four Two cu Pep Guardiola.

Vizualizări: 1,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: