Ultima reprezentaţie a anului pentru Energia Rovinari

Tehnicianul Energiei nu subestimează însă adversarul care e o echipă în revenire de formă care a avut rezultate bune pe teren propriu: „În ultimul timp Timişoara a jucat foarte bine, este o echipă puternică în special pe propriul teren, acolo unde a bătut Clujul la aproape 20 de puncte”. Meciul cu BC Timişoara este programat sâmbătă, de la ora 18:00, după acest joc Energia urmând să plece într-o scurtă vacanţă.

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari vor susţine în acest week-end ultimul meci al turului sezonului regulat. Gorjenii încearcă să obţină o ultimă victorie care le-ar aduce mai multă linişte şi ar mări şansele de accedere la play-off. Antrenorul Slobodan Nikolic este optimist şi consideră că este posibil ca echipa sa să obţină victoria în acest joc.

Meciul cu BC Timişoara este unul între două formaţii de valori apropiate şi orice rezultat este posibil. Gorjenii ocupă locul opt în clasament după 14 etape cu 21 de puncte în timp ce BC Timişoara se află pe locul 12 însă la doar două puncte. Practic ambele echipe speră la play-off şi meciul pare a fi unul decisiv mai ales pentru gazde care în caz de eşec pierd teren faţă de alte contracandidate la locurile de play-off. „Este un meci la fel de important pentru noi cât şi pentru cei de la BC Timişoara. Eu aş spune că e chiar mai important pentru ei fiindcă au doar cinci victorii în acest tur şi un eventual eşec al lor le-ar reduce foarte mult şansele de a mai prinde un loc în play-off”, constata ieri antrenorul Energiei. Dacă pentru timişoreni e ultima şansă de a mai spera la play-off, pentru Energia o victorie la Timişoara ar consolida poziţia din clasament şi ar mări şansele de calificare, echipa încheind astfel cu bine un parcurs mai slab pe acest final de tur.

Nikolic este optimist mai ales că nu are probleme de lot şi echipa s-a antrenat bine în ultimele zile: „Avem mari şanse să câştigăm acest meci de  la Timişoara. Ei au o echipă care se pliază foarte bine pe stilul nostru de joc de aceea suntem optimişti înaintea acestui meci. Am făcut antrenamente bune, cinci la cinci, antrenamente care mă fac să privesc cu speranţă spre meciul de la Timişoara”.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: