Ultimele informaţii din minerit şi energie, astăzi la Gorj TV

Care este situaţia la Cariera Peşteana, cum rezolvă autorităţile şi conducerile companiilor problemele exproprierilor, dar şi cum trăiesc o mână de oameni într-o ruină de sat. Toate acestea le puteţi vedea astăzi de la ora 17.15, la Gorj Tv în emisiunea Mine Energie, prezentată de Camelia Suciu.

 În prima ediţie a emisiunii Mine Energie gorjenii au aflat că celebra ordonanţă 116 nu a fost adoptată de parlamentari, în ce stadiu se află înfiinţarea complexului Oltenia şi cum îşi duc zilele sătenii din Cătunele, o zonă grav afectată de excavări.

Astăzi, în cea de-a doua ediţie putem vedea cum trăiesc locuitorii din Timişeni şi cu ce probleme se confruntă, dat fiind că satul este aproape o ruină. De asemenea, dintr-un interviu acordat de către directorul carierei Peşteana, Gabriel Nanu, aflăm cum stă societatea cu producţia, dar şi ce datorii are.

Mai mult, telespectatorii pot afla toate detaliile unei şedinţe de la Rânca, de la sfârşitul acestei săptămâni, cine a participat şi despre ce s-a vorbit. Nu rata Mine Energie de la ora 17. 15.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: