Ultimii arestați ai lui 2014 în judeţul Gorj

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu a ajuns în spatele gratiilor chiar la finalul anului trecut și a petrecut Revelionul în celulă, după ce a fost prins de polițiști în baza unui mandat de arestare preventivă emis pe numele lui încă din luna noiembrie. Un alt gorjean a ajuns în arest pentru că a înjurat un poliţist.

Marius Brebenel a fost implicat anul trecut într-un scandal la o sală de jocuri din oraș, el și alți doi amici luându-l la bătaie pe un „dușman”, pe numele acestuia și al lui Magnis Căldăraru fiind emise mandate de arestare preventivă. Cel de-al treilea agresor, Ramin Bîlteanu, a fost pus sub control judiciar, dar după gratii a ajuns doar Căldăraru, Brebenel sustrăgându-se cercetărilor.

Spre nenorocul său, polițiștii i-au dat de urmă lui Brebenel chiar în perioada sărbătorilor, iar pe 29 decembrie l-au prezentat la Judecătoria Târgu Jiu cu propunerea de arestare preventivă, magistrații reînnoind mandatul emis pe numele acestuia. Inculpatul a contestat măsura și, ca urmare, pe 2 ianuarie, și magistrații de la Tribunalul Gorj au trebuit să lucreze, contestația bătăușului fiind respinsă, el rămânând în spatele gratiilor.

Tot în a doua zi a noului an i-a adus la lucru pe magistrați și Claudiu Vasile Hotoboc, el petrecându-și Revelionul și ziua numelui tot după gratii. Pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă la Judecătorie încă de la sfârșitul lui 2014, după ce a înjurat și bruscat un agent de poliție, individul fiind acum acuzat de ultraj.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: