Un angajat al primăriei Stăneşti şi-a violat fiica

Un gorjean de 41 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ce fiica sa de 15 ani l-a reclamat la Poliţie pentru că ar fi abuzat de ea în ultimii doi ani. Fata încerca să îşi facă un prieten, iar tatăl era gelos, interzicând relaţia respectivă, lucru care a pus capac la toate necazurile pe care minora le avea, acum individul având de dat răspunsuri în faţa anchetatorilor, care au primit de la minoră şi câteva înregistrări audio, în care bărbatul îşi exprimă direct şi deschis dorinţele sexuale pe care le avea cu fiica sa.

Constantin Aveloiu a rămas cu fata de 15 ani după divorţul de soţie, din 2012, femeia primind şi ea o fetiţă mai mică spre creştere, cei doi soţi având doi copii pe parcursul căsniciei. După divorţ bărbatul a început să abuzeze de fata pe care o avea spre creştere, minora relatându-le poliţiştilor că din octombrie 2013 au început necazurile pentru ea. „În fapt, s-a reţinut că din luna octombrie 2013 şi până în mai 2015 inculpatul, prin constrângere fizică şi psihică, a întreţinut relaţii sexuale în mod repetat cu fiica sa minoră de 15 ani, pe care o avea încredinţată spre creştere şi educare. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a menţionat procurorul Laurenţiu Grecu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Nu vrea la mamă

Pe parcursul cercetărilor, bărbatul nu a recunoscut acuzaţiile ce îi sunt aduse, sperând că nu vor fi probe care să îl incrimineze, vecinii săi neştiind nimic despre cele întâmplate. Unii dintre ei mărturiseau ieri că au aflat despre situaţia respectivă doar după ce nepoţii au verificat ştirile de ultimă oră din Gorj pe internet şi aşa şi-au dat seama că bărbatul acuzat de incest este vecinul lor. Oamenii au remarcat doar că fata de 15 ani nu mai este acasă, minora fiind sub supravegherea celor de la Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Copilului Gorj.

„Marţi seara a trebuit să facem internarea ei în Centrul de Primire Târgu Jiu în regim de urgenţă, urmând ca ulterior să fie instituit plasamentul în regim de urgenţă ori se va dispune reîntoarcerea sa în familia extinsă. Nu putem face reîntoarcerea în familia naturală pentru că, deşi există mama, relaţia dintre mamă şi fiică este extrem de rece şi fetiţa nu doreşte să se întoarcă la mama ei naturală”, a spus purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj, Corina Drăgan.

Lucra la Primăria Stăneşti

Constantin Aveloiu a avut grijă ca abuzurile sale să nu fie aflate de nimeni, el reuşind să nu dea de bănuit nimănui despre ceea ce se întâmpla în casa sa. Bărbatul lucra în cadrul Primăriei Stănești, pe post de muncitor, iar edilul Vasile Pârvulescu a rămas uimit când a aflat că omul a fost încătuşat şi acuzat de astfel de fapte. „Nu am auzit nimic despre relaţia aceasta dintre el şi fată şi cred că nimeni nu ştia nimic. M-a surprins, evident, atunci când am aflat despre aşa ceva. Te cutremuri, te revolţi, ai o repulsie faţă de astfel de fapte şi de oameni, normal. El era muncitor, îşi făcea treaba acolo când i se dădea de lucru, dar acuzaţiile care îi sunt aduse sunt extrem de grave”, a spus primarul, care a menţionat că, în funcţie de evoluţia anchetei penale, cel mai probabil Aveloiu îşi va pierde locul de muncă pe care îl avea.

Judecătorii au dispus trimiterea lui Aveloiu în arest preventiv pentru 30 de zile.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: