Un bebeluş a murit după ce a înghiţit o bucăţică dintr-o pungă de plastic

Disperare pentru o familie din Bâlteni, care ieri după amiază şi-a găsit singurul copil decedat în casă, fără să aibă cineva vreo explicaţie pentru ce s-a întâmplat.

O fetiţă de numai şase luni, care urma să fie botezată imediat după Crăciun, a trecut în lumea celor drepţi într-un interval de numai câteva minute, timp în care mama ei a plecat de lângă ea într-o altă cameră, pentru a-i pregăti biberonul. Femeia nu şi-a făcut nicio clipă griji pentru micuţă, ştiind-o în siguranţă în casă, în momentul în care a găsit-o inconştientă pe pat ea strigând după ajutor în speranţa că o va putea auzi cineva care să îi salveze copila.

Soacra ei a fost cea care merge din întâmplare pe drum, în apropierea casei, şi a auzit strigătele de ajutor. „Mergeam la fata mea şi treceam pe lângă poarta lor (n.r. – a părinţilor fetiţei) şi atunci am auzit strigătele de ajutor. Nu m-am gândit nicio clipă că ar putea fi ceva rău cu copilul. Nu ştiam ce se întâmplase, am intrat în casă şi atunci am văzut-o pe ea cu fata în braţe. Spumega şi părea că-i curge şi sânge din năsuc. Cineva ar fi spus că ar fi tras spre ea o bucăţică dintr-o pungă de plastic, dar în acele momente nu mai ştiu exact cum a fost. Am strigat şi eu ca să sune cineva imediat la Ambulanţă, să vină o salvare. Nu am mai stat după salvare, ne-am dus pe jos cu fata în braţe, la medicul de familie, care nu a mai putut să o ajute”, spune bunica micuţei.

Nenorocirea s-a produs în condiţiile în care tatăl fetei era plecat la muncă, doar mama celei pe care ar fi trebuit să o cheme Elena Rebeca fiind acasă. Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat în cameră în cele câteva clipe în care micuţa a rămas singură.

ANCHETĂ

Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatele de la Medicina Legală cu privire la cauzele decesului, examinarea sumară a corpului neevidenţiind existenţa unor urme de violenţă, fapt care îndepărtează eventuale suspiciuni ce ar putea plana asupra părinţilor din acest punct de vedere.

Vizualizări: 2,047

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: