Un campionat nebun, nebun de tot !

Liga întâi a luat foc in acest final de sezon! Campionatul e mai nebun ca oricând, lupta la titlu si la retrogradare fiind departe de a fi decisă. Aflaţi pe locul 8, pandurii par scutiţi de orice fel de emoţii dar Grigoraş e pus pe gânduri de rezultatele bombă din ultimele etape. „Nu suntem încă scutiţi de griji”, crede antrenorul.

Rezultatele surpriză din liga întâi îl fac pe Grigoraş să-şi schimbe discursul de la o etapă la alta. Dacă după victoria cu Târgu Mureş, antrenorul era convins că pandurii nu mai pot avea emoţii cu evitarea retrogradării, eşecul de la Mediaş l-a îngrijorat din nou.

Mai aproape de Europa decât de subsol

Deşi cu 39 de puncte, pandurii nu au cum să aibă emoţii, Grigoraş suflă şi în iaurt. Mai ales că în liga întâi e posibil ca liderul CFR Cluj să piardă categoric pe teren propriu, 2 la 4 cu o codaşă, Concordia Chiajna. Multe din rezultatele din acest retur l-au uimit şi pe Grig. „Sincer am suficiente meciuri în Divizia A şi ca antrenor şi ca jucător dar ceea ce se întâmplă acum în campionatul nostru e într-adevăr greu de înţeles. Sunt atât de multe surprize şi cred că nu e nicio echipă care să se detaşeze de celălalte. Echilibrul e atât de mare încât par surprize la prima vedere dar sunt de fapt rezultate normal dacă e să le iei după aspectul jocului. Toate meciurile din acest retur ale Chiajnei şi rezultatele din amicale din iarnă, în special acel 4-1 sec cu Steaua au arătat că schimbarea de acolo a fost una benefică şi Chiajna a reuşit să-şi schimbe faţa. Până la urmă a reuşit să le bată şi pe Oţelul, Rapid şi CFR Cluj. Noi încă nu suntem scăpaţi de griji chiar dacă unii ar spune că 39 de puncte ar fi suficiente”, e convins Grigoraş. Culmea pandurii sunt mult mai aproape de Europa League decât de retrogradare! Pintilii şi compania sunt la 3 puncte de ultimul loc de Europa ocupat de U Cluj şi la 10 deasupra liniei retrogradării.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: