Un căpitan pentru playoff !

Gata, s-a rezolvat! Fostul căpitan al Energiei, Porter Troupe a revenit oficial la echipă și a semnat un contract valabil până în vară. Troupe are un obiectiv clar pentru acest retur, accederea în playoff.

Energia și-a readus copiii de suflet rătăcitori. După Darby, revenit în toamnă din Cipru, acum a fost rândul lui Troupe să se întoarcă din Liban. Cu cei doi în aceeași echipă, Energia visează cu ochii deschiși la playoff.

Welcome back, Porter !

Câteva luni în Liban i-au fost de ajuns lui Troupe. Acesta a decis să dea petrodolarii pe leii grei. S-a întors ”acasă” la Tg Jiu, la echipa unde a evoluat între 2008 și 2011. Troupe a acceptat un salariu mai mic decât în precedentul mandat dar nu a semnat decât pe 6 luni. Din vară va renegocia înțelegerea în funcție de bugetul Energiei. ”Sunt bucuros că am revenit și sunt foarte motivat. Echipa joacă foarte bine în acest sezon și sper să ajut Energia să intre în play-off. Șansele sunt foarte mari. Cât timp am fost plecat de la Energia, am călătorit foarte mult, am fost în Liban, am văzut lucruri noi, a fost un drum cu urcușuri și coborâșuri. Mi-a fost foarte dor de România. Fanii au fost întotdeauna buni cu mine, m-au susținut chiar și atunci când am plecat de la Energia. Am o relație specială cu ei, sper să fie la fel și de acum încolo și vreau să le mulțumesc pentru tot”, a declarat Troupe pentru siteul oficial al clubului. ”Este cu siguranță un lucru bun, pentru că se întoarce un jucător care știe campionatul românesc și are deja multă experiență. Sunt sigur că vom face echipă bună și vom juca bine împreună, ca și până acum. Mă aștept la lucruri mărețe din partea lui și a întregii echipe”, a comentat revenirea și amicul lui Troupe, Louis Darby.

Energia, dream team !

Gorjenii se reunesc astăzi după mini-vacanța de Sărbători. Pe lângă Troupe, la echipă e așteptat și pivotul sârb Rajko Kljajevic, adus să-l înlocuiască pe falimentarul Oluic. Nikolic va avea parte astfel de o super echipă alături de care nu are voie să rateze playofful. ”Este o greșeală dacă lumea crede acum că, datorită jocului bun făcut de Energia la finalul turului, vom prinde cu siguranță play-off-ul. Suntem fericiți și ne considerăm norocoși pentru că îl putem aduce înapoi pe Porter Troupe. Este un favorit al tribunelor, un jucător cu experiență, care poate ajuta echipa să nu mai oscileze în meci între perioade bune și altele mai puțin bune. Sper ca venirea celor doi să aducă echipei un plus de motivație.  Promit fanilor că vom da tot ce putem pentru a accede în play-off”, spune antrenorul sârb care e favorit să continue la Tg Jiu și în sezonul următor.

Energia (start tur): Nikolic, Fields, Kabengele, Mocanu, Steffel.

Energia (retur): Nikolic, Darby, Troupe, Mocanu, Steffel (Kljajevic).

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: