Un deputat explică presiunile din CEO: Probabil USL mai vrea funcţii!

Deputatul Severus Militaru a explicat într-un interviu la Radio Infinit că în Complexul Energetic Oltenia sunt foarte mari presiuni făcute de USL, care mai vrea funcţii pentru oamenii de partid. Militaru mai spune că preşedintele executiv al PSD le insultă inteligenţa atunci când declară că s-a întâlnit cu conducerea CEO pentru a cere depolitizarea. Atât de fraieri ne crede pe noi, se întreabă Militaru, care adaugă că USL este la guvernare şi că toate funcţiile sunt ocupate de social-democraţi şi liberali.

Militaru nu înţelege cum preşedintele Ion Călinoiu discută despre depolitizare la partid. „Despre politizarea excesivă a CEO s-a discutat într-un context în care domnul Călinoiu i-a chemat pe şefii din CEO să discute, culmea, într-un cadru politic, despre politizarea excesivă a CEO. Deci, chiar atât de fraieri ne crede pe noi, unii din mediul politic, sau chiar atât de fraieri îi crede pe cei din Gorj, să spunem că există politizare excesivă în CEO şi tu să îi chemi pe conducătorii CEO la partid să le transmiţi acest lucru?“, se întreabă deputatul.

Nu i-a mulţumit pe toţi

Deputatul PDL crede că directorul executiv al CEO Constantin Bălăşoiu este specialist şi că toate nemulţumirile PSD sunt legate de faptul că nu poate să-şi pună în funcţii pe toţi cei cărora le promisese. „Cred că e pusă presiune pe acești oameni cu scopul de a pune oamenii USL-ului pe funcții că probabil nu au accesat toți funcțiile pe care și le doreau deoarece a fost și o directivă  de la nivel central pentru ca să nu schimbe chiar totul atât de repede. Au schimbat funcțiile de conducere, care sunt în directă coordonare cu oamenii de jos“, a spus acesta. Schimbări au fost şi la Motru. „La Motru s-a făcut acest EMC, la cele două unități miniere, Lupoaia și Roșiuța s-au schimbat directorii, la EMC s-a pus un director susținut de USL. Deci unde sunt în directă legătură cu oamenii aceste schimbări s-au făcut peste tot. Dar probabil mai sunt și oameni care vor funcții prin zona lui CEO și de aia se face atât de mare presiune pe directorii de la CEO, ca să poată să realizeze și acest lucru“, a continuat Militaru. Deputatul a mai spus că declaraţiile potrivit cărora CEO este condus tot de PDL sunt la nelalocul lor. „Dumnealor sunt la guvernare. Deci a spune la momentul în care ești la guvernare, când ai premier cu casă cumpărată în Gorj să spui că e politizat CEO... De cine e politizat dacă dumnealor sunt la guvernare, de PDL? O astfel de declarație e nelalocul ei“, a încheiat deputatul de pe colegiul 4.

Probabil nu au suficienți directori în acest CEO puși politic sau sunt foarte mulți doritori și nu au reușit să îi pună pe toți până la momentul actual

Severus Militaru, deputat

Eu am încredere în ce spune domnul Bălășoiu, eu îl consider un bun specialist și e un lucru bun că e director al CEO, să vedem ce se întâmplă și cu managementul privat.

Severus Militaru, deputat

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: