Un deținut a trimis mesaje de amenințare prefectului de Gorj

Prefectul de Gorj, Claudiu Teodorescu, a depus plângere la Parchet după ce a primit mai multe mesaje de amenințare. Vinovatul este un bărbat cu probleme psihice din Sinaia.

Se pare că omul a fost „oaspetele” Centrului de Reținere al Inspectoratului de Poliție Gorj și a trecut și pe secția Psihiatrie a Spitalului Târgu Jiu. Surse din rândul oamenilor legii susțin că acesta a vrut mai mult să se distreze. Prefectul de Gorj a declarat în presa locală faptul că i-a fost teamă pentru siguranța familiei. „Vreau doar să spun că nu mă intimidează. Amenințările au fost primite pe numărul meu. Nu sunt primele, dar a fost prima dată când nu au fost la adresa mea, ci a familiei mele. Erau amenințări directe la adresa familiei mele. Am făcut ceea ce trebuia să facă un demnitar. Erau cu țintă directă la adresa familiei mele și era normal să merg la Parchet”, a declarat prefectul Claudiu Teodorescu, potrivit TV Sud.

După ce anchetatorii i-au scotocit calculatorul bărbatului au ajuns la concluzia că acesta a vrut doar să se distreze. În plus, au descoperit că acesta avea o listă impresionantă cu numere de telefon ale persoanelor publice din țară. Teodorescu a primit acele mesaje înainte de campania electorală. Cazul a fost deja rezolvat, bărbatul din Sinaia fiind sancționat cu o amendă administrativă.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: