Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un jucător de la Pandurii, dispărut de o săptămână

Un jucător de la Pandurii, Feiz Shamsin, dă emoţii conducerii clubului. Acesta ar fi trebuit să ajungă la Târgu Jiu acum o săptămână. De ceva timp nu mai răspunde la telefon şi nimeni nu ştie de unde să-l ia.

Petre Grigoraş spune că atunci când va ajunge la echipă va face „cunoştinţă cu sinteticul“. Până atunci, CS Pandurii s-ar putea trezi cu un proces pe la FIFA, avertizează antrenorul. „Shamsin? Cine-i acesta. Am glumit un pic. Am discutat şi azi cu cei din conducere. Vor trebui să ia nişte măsuri disciplinare când un jucător nu mai dă nici un semn de viaţă de ceva timp. A fost în vacanţă, s-a reîntors cu întârziere motivând că e accidentat. A venit, era aproape pregătit de a începe alergările, normal că nu l-am luat în cantonament că nu avem ce să fac cu el,  s-a reaccidentat psihic când a auzit că nu-l iau la Sibiu sau Austria. A plecat, nu mai dă niciun semn de viaţă. Are mai mult de o săptămână de când trebuia să se reprezinte la echipă. Nu răspunde la telefon. Nu m-aş mira să se trezească cei de la club să aibă vreun proces pe la FIFA pe bani. Am discutat cu cei din conducere, să-l forţeze, ori vine, ori să ne lase. Chiar dacă va veni, vă spun că pentru multă perioadă va face cunoştinţă cu sinteticul. Astfel de jucători nu au ce căuta la echipă“, a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: