Un medic din Târgu-Jiu a băgat în spital trei persoane

Un grav accident de circulaţie a avut la sfârşitul săptămânii pe raza comunei Turcineşti.  Două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma impactului trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul considerat vinovat de producerea accidentului este medicul psihiatru Nicolae Iliescu.

Bolidul la volanul căruia se afla medicul Nicolae Iliescu circula dinspre Târgu Jiu spre localitatea Cartiu. În apropiere de sediul primăriei Turcineşti autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un copac de pe marginea drumului şi s-a oprit într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, am avut viteză recunosc dar nu ştiu cum am intrat în cealaltă maşină“, spune Nicolae Iliescu.

În urma impactului au fost răniţi grav Radu Deteşan, de 48 de ani, Grigore Udrescu, de 58 de ani şi Cosmin Buruţa, de 36 de ani, toţi din comuna Schela. Oamenii se aflau în maşina care circula regulamentar. Medicul Nicolae Iliescu a fost la un pas să fie bătut de rudele victimelor. Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit că principala cauză a producerii accidentului este viteză excesivă. „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil conducătorul autoturismului BMW care se deplasa dinspre Târgu Jiu spre localitatea Cartiu rula cu viteză. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier“, a spus poliţistul de la faţa locului. Circulaţia în zona în care s-a produs accidentul a fost blocată timp de o oră.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: