Un miliard pentru zilele municipiului Motru

Primăria municipiului Motru a alocat un miliard de lei pentru festivităţile ce vor avea loc cu ocazia zilelor municipiului. Sărbătoarea începe în Motru pe 20 mai şi se termină pe 22 mai. Potrivit primarului Dorin Hanu valoarea a fost aprobată în şedinţă de consiliu local şi este aceeaşi ca în toţi anii. Cetăţenii vor avea prilejul să asculte muzică populară interpretată de ansamblurile artistice „Doina Gorjului”, „Doina Oltului” şi „Maria Lătăreţu”. Tinerii motreni vor asculta şi ei muzică uşoară interpretată de formaţii la modă din România. Scena va fi amplasată ca în fiecare an în faţa primăriei Motru. Festivităţile sunt cu atât mai importante anul acesta cu cât se împlinesc 45 de ani de la înfiinţarea oraşului Motru. (C.S.)

Alte ştiri pe scurt:

Asfaltări de miliarde la Bălăneşti

Primarul comunei Bălăneşti, Radu Rotaru, a început deja înfrumuseţarea localităţii pentru 2011. Rotaru a direcţionat anul acesta câteva miliarde bune către asfaltarea unui drum comunal şi extinderea reţelei de apă. Astfel, şase miliarde primite recent de la guvern vor merge direct în asfaltarea drumului comunal în timp ce patru miliarde sunt destinate extinderii reţelei de apă. Valoarea totală a proiectului de asfaltare este de 18 miliarde în timp ce la reţeaua de apă valoarea este de 12 miliarde. (C.S)

Şef nou la Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap

Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj are un nou preşedinte, după ce Natalia Roşoga a demisionat din motive de medicale. Începând cu data de 1 mai, dr. Carmen Mocioi este noua şefă a comisiei. Aceasta a fost numită în funcţia de conducere, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. (D.M.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: