Un nou conflict între directorul Tudor şi cabanierul Pănescu

Ion Tudor, directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu, este supărat pe Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor Rânca, din cauză că acesta îi verifică pe muncitorii care lucrează pe Transalpina. Tudor îi cere lui Pănescu „să-şi vadă de ciorba lui”, iar Pănescu spune că „Tudor nu ştie cum se face ciorba”, pentru că nu este inginer la drumuri. Ba mai mult, îi cere să monteze semne de avertizare în zonele unde nu există parapeţi, aşa cum se găsesc şi pe Transfăgărăşan.

Tudor spune că Pănescu ţine, zilnic, evidenţa numărului muncitorilor care lucrează pe Transalpina. „Nu mai ştiu ce mai vrea renumitul domn Pănescu. El se interesează câţi muncitori sunt cazaţi în Rânca şi câţi sunt la lucru. Dumnealui s-a apucat să-i jignească pe oamenii care lucrează în vârful muntelui, merge pe la District să-i numere, ori programul de activitate nu-l face Pănescu. Eu îl rog pentru ultima dată să-şi vadă de ciorba lui şi să lase oamenii în pace. I-am înţeles dorinţa că vrea că staţiunea Rânca să fie plină, dar asta nu depinde de noi. Dacă nici acum nu sunt turişti în Rânca, înseamnă că are probleme cu număratul. Bineînţeles, niciodată nu vor fi turişti atât de mulţi vara ca iarna, când vin să schieze”, s-a revoltat Ion Tudor.

Constantin Pănescu crede că lucrările de pe Transalpina ar fi fost demult finalizate în condiţiile în care nu s-ar fi redus numărul muncitorilor. „După discuţia mea cu domnul prefect, în care m-am plâns că se tărăgănează lucrările pe Transalpina, cei de la Drumuri au mai adus 25 de muncitori la Rânca, numărul acestora ajunsese undeva la 45 de muncitori şi era foarte bine că se lucra într-un ritm alert. După vizita domnului Neaga, directorul de la CNADNR, numărul muncitorilor s-a redus la jumătate. Domnul Tudor spune ca eu să-mi văd de ciorba mea, dar el nu ştie nici măcar cum se face ciorba, pentru că nu e inginer la drumuri. Dacă ştia ce are de făcut, până acum lucrările erau finalizate. Noroc că are specialişti, că altfel habar nu are ce trebuie să facă la drumuri. Dumnealui să-şi vadă de treabă, să nu ne mai facă nouă zile fripte, pentru că nu el ne plăteşte ratele la bănci şi salariaţii. El angajează oameni, dar pe banii noştri”, a declarat Pănescu.

SOLICITARE:

Pănescu îi cere lui Tudor să monteze semne de avertizare în zonele unde nu există parapeţi. „Vrem să pună semne de avertizare în zonele unde nu există parapeţi, aşa cum sunt pe Transfăgăraşan, gen: „Atenţie! urmează 5 km fără parapeţi. De la Obârşie încolo nu sunt parapeţi”, spune Pănescu. 

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: