Un nou record de îmbolnăviri în România

698 noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid 19 au fost raportate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică, fiind un nou record pentru România de infectări în 24 de ore. Gorjul figurează în raportare cu 405 cazuri de la începutul pandemiei, ceea ce înseamnă treizeci de cazuri noi în 24 de ore.

Într-o singură zi au fost înregistrate 24 decese (16 bărbați și 8 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Botoșani, Brașov, Buzău, Dolj, Galați, Maramureș, București, Olt, Prahova și Sibiu. 

23 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități. La ATI, în acest moment, sunt internați 239 de pacienți.

actualizare: "Până în momentul de față, 405 persoane din județul Gorj au fost confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 202 persoane sunt vindecate și externate, iar 12 persoane au decedat. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 5033 teste, din care 79 sunt în așteptare", a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 2,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: