Un primar, în conflict cu o firmă de asigurare

Primarul din Bengeşti Ciocadia a intrat în conflict cu o societate de asigurări din Târgu Jiu! Primarul Victor Geogia spune că societatea vrea să-i ia mașina, deși autoturismul nu este grav avariat. Primarul este decis să facă plângere la Parchet, Protecţia Consumatorului Gorj și Comisia de Asigurări.

Soția primarului din Bengești Ciocadia a fost implicată într-un accident rutier pe 1 octombrie. Firma de asigurări a constat daună totală, ceea ce înseamnă predarea mașinii. Primarul este supărat și spune că este furt pe față. „Dacă am asigurat mașina vreau să mi-o repare, nu să-mi ia bunul meu”, spune acesta.

“Pe 1 octombrie, soția mea a fost implicată într-un accident de mașină. A venit specialistul lor, a constatat, a făcut o listă cu piesele care trebuie schimbate și a spus să aștept ce valoare va da reprezentanța de la București. Mașina mea este asigurată la 7.800 de euro”, a menționat primarul la Gorj TV. În concluzie, primarul va primi suma de 7.800 de euro, dar i se va opri maşina, deoarece se consideră daună totală.

Victor Geogia spune că se consideră furat dacă i se ia maşina. „Ce am asigurat atunci, nu am asigurat mașina?  Nu e normal să-mi facă mașina? Nu este normal îmi ia bunul meu, practic mă fură luându-mi mașina. Mi se pare un abuz grosolan, un furt pe față. O să sesizez Comisia de Asigurare, o să fac plângere la Parchet, și la OPC. Vreau să primesc un răspuns”, a menționat primarul Victor Geogia.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: