Un primar îşi ia concediu să scape de campania electorală

Un primar din Gorj se declară dezamăgit de parlamentarii gorjeni. Ba mai mult, îl bate gândul de a intra în concediu de odihnă în perioada campaniei electorale pentru a nu face lobby pentru nici un candidat la europarlamentare. Edilul local spune că, măcar o dată la trei luni, parlamentarii ar fi putut să se intereseze de problemele comunităţilor care i-au ales.

Primarul liberal Mihai Mazilu este tentat să-şi ia concediu de odihnă pe perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din cauză că aleşii Gorjului nu îşi fac datoria faţă de comunităţile care i-au votat. „Mi-ar fi plăcut să stau de cot cu oricare parlamentar de Gorj şi să tai panglica la un obiectiv la realizarea căruia acesta şi-a adus contribuţia. Nu s-a întâmplat acest lucru pentru că parlamentarii nu mai trec pe la primărie după ce au fost aleşi. Măcar o dată la trei luni ar fi putut să se fi întâlnit cu toţi primarii din cele 18 localităţi din Colegiu şi măcar să se fi făcut că-şi notează câte ceva din problemele comunităţilor care i-au ales. Dacă mă voi mai implica în vreo campanie electorală o fac din respect pentru PNL, dar o voi face cu un gust amar”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti.

Edilul local nu regretă că Partidul Naţional Liberal a ieşit din USL. „Nu regret nimic pentru că la Primăria Târgu Cărbuneşti nu s-a simţit că am fi reprezentat un partid aflat la guvernare. Anul trecut am finalizat proiecte de peste 60 de milioane de euro, iar aportul Guvernului a fost zero”, a mai precizat Mihai Mazilu. Edilul local a mai precizat că investiţii mari au fost realizate în Târgu Cărbuneşti pe vremea PDL. Este vorba despre locuinţele ANL şi reabilitarea Şcolii Generale „George Uscătescu”.  

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: