Un primar PSD ameninţă: În campanie mă duc în concediu!

Primarul Sorin Bucurescu ameninţă şi spune că dacă nu vor începe lucrările de reabilitare a drumului Miculeşti-Motru va pleca în concediu în campania electorală pentru alegerile parlamentare şi nu va ajuta candidaţii. Bucurescu spune că şeful Vasile Râbu de la EMC Motru trebuie să rezolve problema, în timp ce Râbu spune că primăria Slivileşti.

Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti, a declarat ieri la Radio Infinit că a promis cetăţenilor încă de acum patru ani că va rezolva problema drumului şi nu este dispus să mai aştepte după soluţia de la EMC Motru.

O porţiune de şapte kilometri bagă zâzanie între directorul EMC Motru, Vasile Râbu, şi primarul Bucurescu. „Mineritul să rezolve problema, să semneze recepţia ca să-l iau în primire. Am promis oamenilor că voi face treaba asta, avem nevoie de acest sector de drum. Se circulă numai cu a-ntâia“, spune primarul.

Sorin Bucurescu mai spune că EMC Motru a cheltuit 40 de miliarde de lei vechi pentru reabilitarea drumului şi chiar că există un dosar la DNA. Doi angajaţi ai EMC sunt anchetaţi, mai spune Bucurescu. Primarul din Slivileşti susţine că dacă problema drumului nu va fi rezolvată, nu se va implica în campania electorală. Pleacă în concediu. „Nu există să rămână situaţia aşa ceva, nu mai ajut pe nimeni până nu mi se rezolvă problema cu porţiunea de drum pentru că în campania electorală voi lua concediu şi voi pleca din ţară, Să nu mai aud nimic“, spune primarul.

Vasile Râbu, directorul EMC Motru, susţine că problema ar fi alta şi nu este la CEO, ci chiar la primărie. O bucată de teren îi împiedică să facă reabilitarea pentru că aceasta aparţine unui locuitor din comună. „Este un litigiu cu primăria Slivileşti Se lucrează pe două tronsoane, dar pe cel din mijloc nu se lucrează pentru că este al unui cetăţean din Slivileşti. Trebuie să mă întâlnesc cu primarul. Nu noi suntem de vină, primăria trebuie să se înţeleagă cu Parpală, aşa-l cheamă pe cetăţean“, a spus Râbu.

PROMISIUNI

Bucurescu a spus că îi va aduce la faţa locului pe Dian Popescu, candidat la senat, şi pe Camelia Khraibani, candidată pe colegiul 4, să vadă situaţia. Dian Popescu, preşedintele PNL, candidat la Senat pe Colegiul nr. 1, a declarat la Radio Infinit că va încerca să-l ajute pe primarul din Slivileşti să rezolve problema drumului Miculeşti-Motru.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: