Un târgujian s-a spânzurat de ţevile din baie

A ales să-şi pună capăt zilelor, spânzurându-se de ţevile din baie. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani din Târgu Jiu, care a fost găsit fără suflare de soţia sa. Vecinii acestuia cred că bărbatul a făcut o cădere nervoasă, iar din această cauză nu a mai realizat ce face.

Motivul pentru care bărbatul de 57 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor este necunoscut pentru vecinii şi apropiaţii acestuia. Matei Beloiu avea o familie fericită, doi copii la casele lor. Vestea că s-a sinucis i-a şocat pe cunoscuţi, iar aceştia cred că a făcut o cădere nervoasă, altfel nu-şi explică gestul vecinului lor. „Mie nu-mi vine să cred că a făcut asta. Îl cunosc de atâta vreme pe Matei. Nu ştiu ce a fost în mintea lui, are o familie frumoasă, are doi copii care lucrează la o bancă, nora la fel, probleme cu banii nu au...nu ştiu. El mi-a zis cu câteva luni în urmă, când a murit soţul meu, că el va urma, dar nu l-am luat în seamă şi uite acum ce a făcut”, a declarat o apropiată a familiei Beloiu.

Prea târziu

Bărbatul a fost găsit chiar de soţia sa. Aceasta a chemat imediat ambulanţa, însă era prea târziu. Medicii de pe echipaj nu au putut decât să constate decesul soţului său. „Nu am mai putut face nimic pentru victimă, l-am găsit mort, era spânzurat”, a declarat medicul de la Salvare.

Criminaliştii aflaţi la faţa locului vor continua cercetările pentru a stabili exact cauzele care au condus la nenorocirea familiei Beloiu. „În ceea ce priveşte decesul bărbatului găsit de soţia sa în baie, nu există suspiciuni. Din primele cercetări a reieşit faptul că este vorba de sinucidere”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt  IPJ Gorj

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: