Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Unanimitate pentru banii alocaţi de Zilele Oraşului

Bugetul pentru Zilele Oraşului a fost aprobat de consilierii municipali în unanimitate, la fel ca alte zeci de hotărâri luate în dezbatere de către aceştia. Aleşii din Târgu Jiu nu au mai avut comentarii pro sau contra pe marginea sumei de 250.000 de lei solicitată de către municipalitate, mai ales după ce Florin Cârciumaru le-a spus la toţi că alte oraşe din ţară, mai mici decât Târgu Jiul au alocat fonduri mai mari. „Mereu se găseşte câte un Gică Contra care să spună ceva despre suma respectivă, dar, după cum am văzut cu toţii, la finalul manifestărilor, toată lumea este mulţumită de programul respectiv şi despre sărbătoare. Sunt oraşe mult mai mici decât Târgu Jiul, care au alocat sume mult mai mari decât la noi, iar noi nu am crescut fondurile, reuşind să ne descurcăm aşa cum am putut şi să facem o treabă bună de fiecare dată”, spune edilul şef.

Spusele lui Florin Cârciumaru au fost singurele vorbe rostite atunci când consilierii au votat bugetul pentru Zilele Municipiului. Sărbătoarea respectivă va avea loc în luna mai, în preajma sărbătorii religioase de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, perioada respectivă urmând să fie marcată şi anul acesta de dispute politice. Politicienii vor fi în campanie pentru alegerile europarlamentare, în urmă cu un an Zilele Oraşului fiind sărbătorite cu puţin înainte de alegerile locale, alegeri câştigate detaşat de Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: