Universitatea Craiova a dat de pământ cu FC Argeș

Universitatea Craiova continuă forma bună în campionat unde oltenii s-au impus clar la Pitești, scor 4-0. Crețu a reușit dubla, iar printre marcatori au mai fost și vedetele Ivan, respectiv Markovic. După victoria de luni, Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB.

Universitatea Craiova s-a impus clar în deplasarea de la FC Argeș, scor 4-0, și s-a apropiat la un singur punct de locul 2, ocupat de FCSB. Craiova venea la Pitești pentru a bifa a 4-a victorie consecutivă în play-off. Oltenii au început bine meciul și au deschis scorul prin Alexandru Crețu (22) cu un șut puternic la colțul lung din interiorul careului. Markovic putea majora avantajul Craiovei, dar șutul său de la distanță din minutul 51 a trecut pe lângă vinclul lui Croitoru. Atacantul oltean avea să puncteze 4 minute mai târziu din apropierea porții în urma unei pase a lui Ivan. Trupa lui Reghecampf a pus stăpânire total pe partidă și au mai marcat de două ori prin două execuții superbe. Crețu (62) a făcut „dubla” după un șut violent de la marginea careului și Andrei Ivan (70) cu un șut „la lung” bine plasat şi au închis tabela la 4-0.

Universitatea Craiova mai are șanse matematice la titlu, iar victoria o ține aproape de FCSB și CFR Cluj, echipele care ocupă primele poziții în clasamentul play-off-ului.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: